De algemene voorwaarden van hotel De Vaart

Check-in: van 15.30 tot 18 u:  na dit tijdstip is er mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen : opening via code.

Check-out:  10u30

Ontbijt: 8.00-10.00

Voor weekends is er verplicht een boeking van 2 nachten. (vrijdag + zaterdag)

-het is niet toegestaan voeding of drank mee te nemen van de ontbijttafel.  Consumpties gelden enkel ter plaatse en tijdens de uren van het ontbijt.  Op verzoek kunnen wij wel voorzien in lunchpakketten: gelieve dit vooraf te melden bij uw aankomst.

-huisdieren niet toegelaten.

-babybed: mogelijkheid babybed te laten plaatsen door klant . Gelieve ons hiervan voorafgaand te verwittigen. Let op:  wij hebben zelf GEEN baby-of kinderbedjes ter beschikking.

-mini-bar: er is geen minibar aanwezig op de kamer.  Er kan tijdens de openingsuren van de receptie enkele dranken en kleine hapjes verkregen worden. Te nuttigen op terras of in de ontbijtruimte. Wij hebben géén taverne.  Deze consumpties zijn enkel verkrijgbaar voor reeds ingecheckte hotelgasten.

-het is verboden te roken in de gehele accommodatie.  Enkel op terras vooraan kan gerookt worden.

-tuin achteraan is privé van de uitbater.

-Bij thuiskomst: nooit de voordeur sluiten aan binnenkant. 

-het is verboden dranken en/of voedingswaren te nuttigen in de kamer.  De gemeenschappelijke ruimte (ontbijtruimte) is voor alle gasten ten allen tijde beschikbaar, met respect van orde, netheid en stilte na 10 u. Gelieve in het geval dat u zelf voedingswaren of dranken heeft meegebracht, alles netjes op te ruimen en afval te deponeren in de daartoe voorziene afvalbak op terras of aan de receptie. Alle schade ten gevolge van voedsel of drankgebruik in de kamer zal worden aangerekend.

-Op verzoek kunnen wij shuttlediensten voorzien naar Brugge-station en Knokke-station.

-parking: hotelgasten parkeren hun wagen uitsluitend op de daartoe voorziene parking aan de zijkant; niet aan de voorzijde .

-fietsenberging is aanwezig en toegankelijk voor alle gasten langs de tuin.

-fietsverhuur doen wij zelf niet.  Zie links naar fietsverhuurders in de buurt.

-plannen van fietsroutes ter beschikking.

Er is geen permanente fysieke aanwezigheid van personeel in het hotel.  Ingeval van afwezigheid zijn wij steeds bereikbaar op 0475/412752.

Er is een camerabewaking aanwezig om:

  • misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen
  • overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen
  • de orde te handhaven

Verwerkingsverantwoordelijke:  Michel Vermeyen, adres: Damse Vaart-Noord 34a 8340 Damme, gsm: +32475412752, info@hoteldevaart.be

Functionaris voor gegevensbescherming: Michel Vermeyen, gsm: +32475412752, info@hoteldevaart.be

Het observatiesysteem is conform volgens de Camerawet.

Covid-19 maatregelen:

In hotel De Vaart heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures hebben,  blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen,  nauw in de gaten gehouden, zodat hotel De Vaart voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten kan voldoen.