De algemene voorwaarden van hotel De Vaart

Check-in: van 15u30 tot 18u00. Uiteraard kan een aangepaste check-in na overleg.

Check-out:  11u00

Ontbijt: 8u00-11u00

Het is niet toegestaan voeding of drank mee te nemen van de ontbijttafel.  Consumpties gelden enkel ter plaatse en tijdens de uren van het ontbijt.  Op verzoek kunnen wij wel voorzien in lunchpakketten: gelieve dit vooraf te melden bij uw aankomst.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Een babybed of extra bed voor kindje kan geplaatst worden na overleg.

Er is geen minibar aanwezig op de kamer.  Er kunnen tijdens de openingsuren van de receptie enkele dranken en kleine hapjes verkregen worden die zijn te nuttigen op terras of in de ontbijtruimte. 

Het is verboden te roken in de gehele accommodatie.  

De gemeenschappelijke ruimte (ontbijtruimte) is voor alle gasten ten allen tijde beschikbaar, met respect van orde, netheid en stilte na 22u. 

De parking langs de voorzijde of aan de zijkant kan gratis voor hotelgasten gebruikt worden. 

Fietsen opbergen in een afgesloten ruimte is na overleg mogelijk.

Er is geen permanente fysieke aanwezigheid van personeel in het hotel.  Ingeval van afwezigheid zijn wij steeds bereikbaar op 0497 68 51 28. In nood zijn wij op 5 minuutjes van het hotel. 

Er is een camerabewaking aanwezig om:

  • misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen;
  • overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen;
  • de orde te handhaven.

Verwerkingsverantwoordelijke:  Rudi Heuvelmansn, Damse Vaart-Noord 34a 8340 Damme, gsm: +3297 68 51 28, info@hoteldevaart.be

Functionaris voor gegevensbescherming: Rudi Heuvelmans, gsm: +32497 68 51 28, info@hoteldevaart.be

Het observatiesysteem is conform volgens de Camerawet.

Covid-19 maatregelen:

In hotel De Vaart heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures hebben,  blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen,  nauw in de gaten gehouden, zodat hotel De Vaart voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten kan voldoen.